Tuotannon johtaminen

Kävin viime viikolla 12.4. Kuusamossa kouluttamassa Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (YJEAT) opiskelijoita Kuusamossa. Aiheena oli tuotannon johtaminen.

Haastava aihe, sikälikin että lähes kaikki osallistujat olivat palvelutuotannon alalta ja pien- tai mikroyrittäjiä. No, päivä sujui silti mallikkaasti ja sain mielestäni hyvän palautteenkin (4,6 kun maksimi oli 5).

Ensi viikolla olisikin sitten 26.4. PohTossa täällä Oulussa samaa aihetta (tuotannon johtaminen) mutta hieman eri näkökulmasta, eikä tällä kertaa ammattitutkintoon liittyvänä koulutuksena. Nyt puhun enemmänkin Lean-tuotantomenetelmistä ja kollegani sitten toisena päivänä tuottavuudesta. Saapa nähdä minkälaisen vastaanoton esitys saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *